dimarts, 13 de gener del 2009

Conclusió Assignatura

De l'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació (NTAE) he obtingut grans conclusions. És evident que les noves tecnologies s'estan imposant cada vegada més a les aules de qualsevol escola i crec que és de gran importància conèixer un mínim sobre la seva utilització.

Després de cursar l'assignatura sóc capaç de crear eines de suport audiovisual gràcies a les pràctiques que hem realitzar a classe. Al principi de curs, no era molt conscient de la quantitat de programes que hi ha per poder utilitzar com a eina de suport a l'aula o per escriure les unitats didàctiques.

La meva evolució respecte el coneixement de l'aplicació de les noves tecnologies ha sigut considerada, ja que abans no hagués estat capaç d'aplicar-les perquè no sabia que existien.

Des del meu punt de vista, aquesta assignatura serà molt beneficiosa per tots nosaltres perquè de ben segur que utilitzarem aquests recursos tecnològics per realitzar alguna activitat amb els nostres alumnes.

Amb aquesta entrada conclueixo la meva aportació al blog personal de NTAE, però espero poder utilitzar-lo més endavant per ajudar els companys i que poguem treure benefici de les aportacions.

Sort a tothom.