dissabte, 22 de novembre del 2008

Edició de video

Per a la bona elaboració d'un video és important tenir present l'edició que hem de fer d'aquest. Per què el video obtingui un resultat positiu caldrà escollir les millors imatges gravades i afegir-hi música, lletres,...

Per a editar un video haurem de seguir els següents passos:

1. El programa utilitzat per a editar el video és el Pinnacle Studio Plus. Aquest programa ens ofereix 3 pestanyes diferents per realitzar cada activitat (capturar, editar i hacer video). La primera acció a realitzar és la importació de la gravació al nostre ordinador. Això ho farem mitjançant l'opció "capturar".

2. El segon pas a realitzar després de passar el video a l'ordinador és amb la pestanya "editar". Aquí escollirem les escenes que volem posar al nostre video, retallant-les i col·locant-les al nostre gust.

3. Un cop escollides les imatges que volem representar al nostre video caldrà escollir una música adequada a les imatges. Al mateix temps, també haurem d'introduir els títols del video i afegir-los a les imatges.

4. Per acabar la creació haurem de posar un bon canvi de seqüències d'imatges. El programa escollit ens facilita tot un seguit de transicions, on nosaltres només haurem d'escollir la més adequada.

5. Una vegada finalitzada la nostra creació, haurem de realitzar l'últim pas amb la pestanya "Hacer video". Abans però, s'ha de guardar el video en format .wmv amb qualitat Pal alta. Com que haurem de penjar el video a Youtube, aquest format ens permetrà fer-ho amb bones garanties.

Informació a tenir en compte a l'hora de pujar un video a Youtube:
- El video no ha de ser superior a 10 minuts de duració.
- El video no ha de tenir un pes superior als 100 Mb.