dimecres, 26 de novembre del 2008

JClic

Com bé sabeu, en l'assignatura de Noves Tecnologies hem hagut de conèixer i investigar sobre un tema per exposar-lo posteriorment als companys de classe.

En el meu cas, juntament amb el meu grup, hem hagut de buscar informació sobre el programa JClic. A continuació us exposaré les característiques bàsiques sobre el JClic, per facilitar l'aprenentatge sobre el programa.

El JClic és una aplicació de programari lliure que permet crear, realitzar i avaluar activitats educatives multimèdia i programes desenvolupats en la plataforma Java.

Hi ha 3 tipus de programa segons la utilitat que en volguem fer:

JClic --> és el programa principal que serveix per poder executar les activitats.
JClic Author --> és el programa amb el qual es creen i modifiquen les activitats, que posteriorment seran penjades per ser practicades.
JClic Reports --> permet gestionar una base de dades on es recullen els resultats de les activitats realitzades pels alumnes i poder avaluar la seva feina.

Realitzar activitats amb el programa del Jclic a les aules, segons asseguren els centres que l'utilitzen, és una eina bastant beneficiosa ja que els alumnes mostren més interés i a més de posar en pràctica els coneixements de la matèria, també utilitzen altres aspectes com la memòria, la concentració, etc. segons el tipus d'activitat del Jclic.

Per ampliar la teoria sobre el nostre treball en grup, podeu consultar la pàgina que hem creat, o la web del JClic.